Om oss bannerbild

Om Testinstitutet

Välkommen till Testinstitutet – din pålitliga källa till de bästa produkterna i olika kategorier. Här kombinerar vi våra experter inom skönhet, barn & familj, träning & hälsa, hobby, hushåll och fordon för att ge dig de mest omfattande och pålitliga produktrecensionerna.

På Testinstitutet inser vi att varje val vi gör som konsumenter kan påverka våra liv på otaliga sätt. Att välja den rätta produkten kan spara tid, pengar och framförallt skapa en bättre upplevelse. Därför strävar vi efter att presentera de allra bästa alternativen på marknaden inom varje kategori, baserat på ingående forskning och expertis.

Vår historia

Testinstitutet föddes ur en passion att hjälpa konsumenter hitta de bästa produkterna. Grundarna insåg att i en värld med obegränsad tillgång till varor, är det mer värdefullt än någonsin att ha en pålitlig källa som kan vägleda en till de bästa produkterna. Sedan vår början har vi växt, men vårt fokus har alltid varit detsamma: att erbjuda opartiska och noggranna produktrecensioner.

Allt började med en enkel idé: att göra shopping enklare och mer tillförlitligt. I en digital ålder med nästan oändliga valmöjligheter ville vi bli den brygga som leder konsumenter rätt. Genom åren har vårt team vuxit och tekniken förändrats, men vår kärnvärde – att erbjuda ärliga och detaljerade produktrecensioner – har stannat densamma.

var mission banner

Vår mission

Vår mission är enkel men viktig: att ge dig klarhet och förtroende när du shoppar. Genom detaljerade analyser, expertbedömningar och jämförelser siktar vi på att ge dig den information du behöver för att fatta de bästa besluten för dina behov och din budget.

Många gånger kan produktinformation vara överväldigande eller vilseledande. Vår mission är att skära igenom bruset och erbjuda klara, raka svar. Vi strävar efter att inte bara rekommendera en produkt utan att förklara varför den är bäst, baserat på verkliga tester, expertanalys och användarfeedback.

Vårt team

Vårt team består av passionerade individer som inte bara har en gedigen bakgrund inom sina respektive områden, men som också delar en gemensam tro på vikten av kvalitet:

  • David Persson: Med rötterna djupt förankrade i fordonsvärlden, förstår David nyanserna i allt från bilvård till de senaste fordonsteknologierna.
  • Robin Johansson: Robins förståelse för kroppen och hälsa går bortom det grundläggande. Hans kunskap hjälper till att belysa produkter som verkligen gör en skillnad.
  • Karin Svensson: I skönhetsvärlden där trenderna ständigt förändras, förblir Karins råd konsekvent pålitliga, tack vare hennes omfattande erfarenhet och insikt.
  • Erika Nilsson: Från pedagogiska verktyg till barnsäkerhet, Erika kombinerar personlig erfarenhet med professionell kunskap för att ge vägledning till föräldrar.
  • Lukas Gustavsson: För Lukas handlar det om att skapa ett hem, inte bara ett boende. Hans rekommendationer återspeglar hans passion för kvalitet och design.
  • Jörgen Lundström: För friluftslivsrelaterade frågor är Jörgen rätt person. Mycket av fritiden spenderas vandrandes i de svenska fjällen där utrustningen spelar stor roll. 

Vår arbetsprocess

Varje produkt som vi granskar genomgår en noggrann utvärderingsprocess. Det börjar med marknadsundersökning, följt av hands-on testning av produkterna. Efter detta, samlas vårt team för att diskutera och jämföra sina upplevelser, och slutligen presenteras en sammanfattande bedömning. Vår process säkerställer att vi ger en balanserad och rättvis bedömning av varje produkt.

Vi börjar med att identifiera behovet på marknaden, genom feedback från våra läsare och aktuella trender. Efter det, går vi igenom en rigorös produkturvalsfas där vi handplockar produkter att granska. När produkterna väl är valda, genomgår de hands-on testning, där vi betygsätter dem baserat på kvalitet, användarvänlighet, design och prisvärdhet. Efter alla tester samlas all information, analyseras, och presenteras sedan på vår webbplats i ett lättförståeligt format.

Läs mer: Om våra tester

Kontakt

Vi värdesätter våra läsare högt och välkomnar feedback och förslag. Vi är alltid redo att svara på alla dina frågor eller ta emot feedback för att ständigt förbättra vår tjänst. Vare sig det gäller en specifik produktrecension, en förfrågan om ett nytt testområde eller allmänna kommentarer – vi vill höra från dig!

Vi är alltid glada att höra från våra läsare. Har du feedback, frågor eller förslag, vänligen kontakta oss via info@lunalink.se eller fyll i vårt kontaktformulär på hemsidan. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta de bästa produkterna för dina behov!